(P) Spălătoria automată Vibo Washing redă frumuseţea covoarelor.

Data publicare: Duminica, 03 Septembrie, 2017 Total: 2673 accesari

(P) Spălătoria automată Vibo Washing redă frumuseţea covoarelor.

   Pare greu de crezut că un covor murdar şi plin de praf să se poată întoarce vreodată la starea impecabilă de la început a culorii şi a ţesăturii, însă Vibo Washing Arad spune că este posibil.

   Foarte mulţi oameni îşi duc covoarele la curăţat la spălătoriile auto, însă rareori sunt mulţumiţi de rezultat. Covoarele sunt spălate sub presiune, iar mizeria mai mult se împrăştie decât să dispară, iar cu timpul, ţesătura este afectată de presiunea foarte mare a apei, ne explică specialiştii de la Vibo Washing – prima spălătorie automată de covoare din Arad.

   Desprăfuirea corectă înseamnă 80% din curăţare

   Pentru rezultate excelente, este foarte important să se respecte câteva etape. „Am spălat covoare prin diverse metode, de la injecţie-extracţie la monodisc, dar eficienţa nu era suficient de mare. Metodele erau bune pentru mochetele de trafic, însă pentru ţesături mai pretenţioase rezultatele nu erau pe deplin satisfăcătoare. Aşa că am căutat alternative, iar în urmă cu câţiva ani am investit într-o linie automată pentru spălat, fiind primii de pe piaţa arădeană“. Spre deosebire de alte metode, această linie presupune un proces complex de curăţare şi spălare în profunzime, care începe cu etapa de desprăfuire. Utilajul de desprăfuire aspiră şi bate covorul în acelaşi timp, curăţându-l în proporţie de 80%. Acest prim pas este esenţial, deoarece covorul nu se mai îmbâcseşte prin spălare.

   După desprăfuire, covorul ajunge la linia automată pentru spălat, unde asupra sa acţionează patru perii cu un număr foarte mare de rotaţii pe minut, fiind curăţat centimetru cu centimetru. Periile se reglează în funcţie de ţesătură, iar utilajul este eficient pentru orice tip de covor, inclusiv pe covoarele de lână, foarte pretenţioase, sau pe cele cu fir lung, shaggy (cunoscute drept „lăţoase“).

   În următoarea etapă, covorul este dus la centrifugare, unde se elimină 95% din apă, apoi la uscătorie, unde există un dezumificator care elimină umezeala. „Covorul este uscat în maximum saşe ore. Nu oferim doar o calitate extraordinară a curăţării, dar şi rapiditate. În 48 de ore, covorul este colectat, spălat şi livrat proprietarului, iar colectarea şi livrarea sunt gratuite“. Toate acestea la preţuri comparabile cu oferta spălătoriilor clasice – 8 lei pe metru pătrat indiferent de ţesătură sau culori. Culorile nu se îmbină, ne asigură cei de la Vibo Washing Arad, iar albul redevine alb.

   Spălătoria automată de covoare Vibo Washing Srl se gaseste în Arad , Str Petru Rareș, Nr 44 Zona Grădiște. Programari telefon 0742.965.534 sau 0745.470.191. Pentru informaţii detaliate accesaţi: www.spalatoriecovoare-arad.ro