UDATE! Șoferul fugar a fost prins -Accident de circulație pe Bodrogului !

Data publicare: Sambata, 02 Septembrie, 2017 Total: 7378 accesari

UDATE! Șoferul fugar a fost prins -Accident de circulație pe Bodrogului ! ARAD. Sâmbătă 2 septembrie, în jurul orelor 22:00 a avut loc un accident de circulatie, iar șoferul vinovat a fugit de la locul faptei și este căutat la această oră de către Poliția Locală și polițiștii de la Biroul Rutier Arad !

UPDATE: 23:59 -Șoferul fugar a fost prins de polițiști, după 20 de minute de căutări !

Se se pare că, un șofer teribilist, care se afla la volanul unui Renault cu numere de Anglia, cu muzica dată la maxim(așa cum se aude și în video-ul postat) în timp ce se îndreapta spre Pădurea Ceala a acroșat trei autoturisme care circulau regulamentar din sens opus. Șoferul n-a oprit, așa cum ar fi fost normal și a condus mai departe, cu viteză, iar la 500 de metri distanță de locul accidentului rutier a părăsit autoturismul lăsând-ul cu muzica dată la maxim și portbagajul deschis. La această oră polițiștii locali împreună cu reprezentanții Biroului Rutier Arad îl caută pe șoferul vinovat care a părăsit locul accidentului și care este posibil să fie băut.


În urma accidentului, una dintre pasagerele autoturismelor avariate a suferit un atac de panică. Un echipaj SMURD care a sosit în doar câteva minute la locul accidentului a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Județean Arad.


Polițiștii îl caută și la această oră pe șoferul fugar !