S-au afişat rezultatele sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat. Află câţi arădeni au trecut examenul maturităţii din a 2-a încercare

Data publicare: Sambata, 02 Septembrie, 2017 Total: 1469 accesari

S-au afişat rezultatele sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat. Află câţi arădeni au trecut examenul maturităţii din a 2-a încercare

Conform calendarului, în data de 01 09.2017 pe site-ul ISJ Arad s-au afișat rezultatele înainte de contestații din cadrul examenului de bacalaureat național, sesiunea august - septembrie.


Procentul de promovare a examenului de Bacalaureat, sesiunea de toamnă, pentru județul Arad este de 29,25%, în creștere evidentă față de cel de anul trecut din sesiunea de toamnă (23,66%). Pe serii, rezultatele arată astfel:

Seria curentă: promovabilitate 31,46%

Serii precedente:promovabilitate 25,30%


Tot în data de 01.09 2017, între orele 16.00-20.00 au fost depuse contestațiile. In județul Arad, au fost depuse 180 de contestații, cele mai multe, în număr de 59, la matematică.

Rezultatele finale  vor fi afișate în data de 6 septembrie 2017.

"Toți cei implicați în organizarea și desfășurarea Examenului de bacalaureat național, sesiunea august-septembrie 2017, au dat dovadă de responsabilitate, profesionalism și de o mobilizare exemplară pentru respectarea prevederilor Metodologiei de organizare și desfășurare. Inspectoratul Școlar Județean Arad mulțumește tuturor cadrelor didactice implicate: profesorilor asistenți, membrilor și președinților din centrele de examen și centrul zonal de evaluare pentru buna colaborare." a declarat Laura Nădăban, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad.