Egal de infarct între UTA şi CS Baloteşti. Bătrâna Doamnă, încă un semieşec în faţa propriilor suporteri!

Data publicare: Sambata, 02 Septembrie, 2017 Total: 3059 accesari

Egal de infarct între UTA şi CS Baloteşti. Bătrâna Doamnă, încă un semieşec în faţa propriilor suporteri!

Bătrâna Doamnă a fotbalului românesc a primit astăzi începând cu ora 11.00, vizita echipei CS Baloteşti pe stadionul OttoGreffner de la Şiria, într-un meci contând pentru etapa a 6-a a ligii a 2-a.

 

Adrian Mihalcea a aliniat la start o echipă formată din Grahovac - Adili, Cr. Scutaru, Măd. Ciucă, Burlă - I. Tănase, Cârstocea - Strătilă, Păcurar, Stahl - Curtuiuş, în timp ce echipa oaspete a început cu jucătorii  Iordan - C-tin. Dedu, Marciuc, Andr. Răuţă, N. Filip - M. Gojnea, L. Ion - Al. Coman, Alin Pătraşcu, Ciubuc - Eug. Nica.

 

După 45 de minute în care UTA a avut mai multe ocazii la poarta adversă, meciul părea că se îndreaptă spre un egal alb.

Repriza a 2-a a a fost însă mult mai intensă.

Oaspeţii deschid scorul în minutul 55 printr-o scăriţă iar audienţa este redusă la tăcere. Orgoliul arădenilor este însă răsplătit şi după mai multe minute în preajma careului advers, UTA reuţeste egalarea în minutul 62.

Bogdan Burlă a înscris cu un şut plasat din penalty după ce Curtuiuş a fost faultat în careul advers la o fază care nu anunţa nici un pericol.

În minutul 66, CS Baloteşti execută un corner dar mingea a trecut puţin pe lângă poartă. Două minute mai târziu, în minutul 68, Cristian Scutaru înscrie cu capul în vinclul porţii după ce debutantul Paul Păcurar a bătut un corner ca la carte, servindu-i mingea în careul de 6 metri.

Scorul devine 2-1 iar UTA reuşeşte să întoarcă scorul.

 

Când toată lumea se pregătea de sărbătoare iar pe teren jocul părea unul la trecerea timpului, CS Baloteşti reuşeste egalarea printr-un gol absolut stupid, văzut doar în curtea şcolii. Gol în minutul 87 iar UTA se vede egalată cu doar câteva minute înainte de finalul partidei.

Marius Onuţ, centralul partidei dictează lovitură indirectă de la aproximativ 30 metri dar oaspeţii execută direct pe poartă.

Mingea ajunge în plasă dar golul este anulat corect de către arbitru. Lovitura liberă indirectă este reluată însă apărarea adormită a UTA-ei este prinsă pe picior greşit  iar mingea ajunge din nou în poarta lui Grahovac.

 

Minute bune sunt risipite de către stafful UTA-ei pentru a cere explicaţii arbitrului iar de la marginea terenului sunt arătate 5 minute de prelungire.

Într-o ultimă zvâcnire de orgoliu, UTA încearcă să treacă în avantaj însă formaţia care are şansele mai mari de a înscrie este tot CS Baloteşti. Ultimele seculde ale meciului aduc şi ultima mare ocazie în contul formaţiei-oaspete.

Numai intervenţiile de excepţie ale portarului Grahovac fac ca tabela să rămână neschimbată.

 

Meciul se încheie iar UTA scapă printre degete o victorie importantă, afundându-se astfel în partea inferioară a clasamentului.