Vărădia de Mureş, îngropată în gunoaie după ce primărița Crina Miculiț a desființat sistemul de colectare la nivel local!

Data publicare: Vineri, 01 Septembrie, 2017 Total: 3888 accesari

Vărădia de Mureş, îngropată în gunoaie după ce primărița Crina Miculiț a desființat sistemul de colectare la nivel local!

 

Mulți locuitori ai comunei Vărădia de Mureș au sesizat în ultimele luni situația dezastruoasă a colectării deșeurilor la nivelul comunei. Sub administrația PSD, Vărădia stă se înece în gunoaie, după ce primărița Crina Miculiț a desființat sistemul de colectare la nivel local, unul care a funcționat foarte bine până vara trecută.

În loc să aibă spatii de colectare si depozitare temporară a deșeurilor, locuitorii din Vărădia s-au pricopsit cu niște țarcuri pentru sticlele de plastic. Dacă până anul trecut gunoiul era colectat bilunar de ASA și transportat din Vărădia, acum oamenii au rămas cu el pe cap, datorită incompetenței administraţiei locale.


"Astăzi nimeni nu mai ridică deșeurile din Vărădia de Mureș! Ne amintim de circul făcut de PSD la Arad, dar când primarii săi dau rateuri rusinoase pe bandă rulantă (vezi și situația scandaloasă de la Lipova!), PSD nu are nici soluții, nici reproșuri!

Propunerea PNL pentru rezolvarea crizei deșeurilor de la Vărădia este accesarea unui proiect european pentru achiziționarea unei autospeciale și reînființarea serviciului de salubritate la nivel comunal. Suma care poate fi accesată este de 95.000 de euro.

 

Atunci când este vorba de sănătatea copiilor noștri și de aerul pe care îl respirăm, indiferent de orgoliile sau intențiile doamnei primar trebuie luată decizia corectă. Iar la Vărădia de Mureș, unde desființarea salubrizării a fost o foarte mare greșeală, soluția corectă este revenirea la normalitate, prin inițiativa susținută de PNL!" au declarat surse din cadrul opoziţiei la nivel local.