AFLĂ care au fost ultimele cuvinte rostite de prințesa Diana, înainte să moară ! S-a aflat după 20 de ani, de când Prințesa Diana a murit !

Data publicare: Joi, 31 August, 2017 Total: 4552 accesari

AFLĂ care au fost ultimele cuvinte rostite de prințesa Diana, înainte să moară ! S-a aflat după 20 de ani, de când Prințesa Diana a murit !

Joi 31 august 2017 se împlinesc 20 de ani de la moartea prințesei Diana ! AFLĂ care au fost ultimele ei cuvinte !

Xavier Gourmelon este pompierul care a ajuns primul la locul accidentului. El a povestit că era sigur că prinţesa va supravieţui accidentului. Pompierul a declarat că ultimele cuvinte ale prinţesei au fost: "My God, what’s happened? / "Doamne, ce s-a întâmplat?". 

În 1997, prinţesă Diana se află la Paris cu iubitul ei, Dodi Al-Fayed, fiul unui miliardar egiptean. Cei doi au încercat să scape  de paparazzi și au părăsit hotelul pe uşa din spate şi au urcat într-o maşină în care se mai aflau şoferul Henri Paul şi bodyguard-ul Trevor Rees-Jones.


Un grup de fotografi a urmărit maşina, în zona Place de la Concorde, intrând în Pont de l Alma. Având o viteză de 180km/h, Henri Paul a intrat cu maşină în al 13-lea pilon de susţinere al tunelului. Dodi şi Henri Paul au murit pe loc. Diana şi bodyguard-ul erau încă în viaţă la sosirea ambulanţei.

 

Diana a fost transportată spre La Piţié-Salpetriére Hospital. Acolo s-a constatat că avea hemoragie internă gravă. S-a încercat de câteva ori resuscitarea ei, iar la ora 4.00, în 31 august 1997, a fost declarat oficial decesul.