Primele imagini oficiale ale noului Dacia Duster!

Data publicare: Miercuri, 30 August, 2017 Total: 1298 accesari

Primele imagini oficiale ale noului Dacia Duster!

 

Chiar dacă Dacia va prezenta noul Duster, în premieră mondială, pe 12 septembrie, în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt, poze cu noul model au fost făcute deja  publice.

 

Procesul de înnoire a SUV-ului Dacia Duster, demarat de către francezii de la Renault a fost  prezentat şi printr-un clip video în care se pot vedea trasnformările suferite de noul model.

Criticii se arată de-a dreptul încântaţi de modificările aduse noului Dacia Duster şi spun că maşina a căpătat un aer mai robust dar totodată şi mai dinamic.

Partea frontală este îmbunătăţită de o nouă semnătură luminoasă a LED-urilor diurne, cu o grilă încadrată de blocuri optice noi, cu nervuri redesenate pentru capotă și cu scutul amplasat în partea inferioară a barei frontale.

 

Parbrizul este amplasat cu 100 mm mai în față, fiind mai înclinat faţă de vechiul model, au fost regândite noi bare de pavilion, pasaje ale roților sunt mai generoase, jantele fiind de de 17 inch.

Stopurile din spate preiau semnătura luminoasă cu patru carouri de culoare roșie, flancând hazonul, lucru ce duce cu gândul la faceliftul modelelor Sandero și Logan. 

Ies în evidență scutul amplasat în partea inferioară a barei frontale, ornamentele de culoare neagră dispuse în partea din spate a aripilor laterale frontale și scutul de protecție spate, de culoare crom satinat, de dimensiuni mai mari față de cel prezent pe actuala generație.

Noul model Duster își propune să confirme și să consolideze succesul înregistrat de actuala generație a SUV-ului Dacia, comercializată în peste un milion de exemplare în ultimii șapte ani.