Bogdan Boca (PNL): Arădenii așteaptă votul consilierilor la ședința de mâine! Să vedem dacă PSD are curajul să voteze!

Data publicare: Luni, 28 August, 2017 Total: 1477 accesari

Bogdan Boca (PNL): Arădenii așteaptă votul consilierilor la ședința de mâine! Să vedem dacă PSD are curajul să voteze!

Consilierul liberal Bogdan Boca este de părere că arădenii vor monitoriza fiecare vot dat în ședința CLM de marți, 29 august, fiindcă s-au săturat ca un grup din opoziția locală să blocheze proiectele Aradului:


“Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal de mâine se află proiectul privind investiția de 18 milioane de euro pentru Arad. Este nevoie ca două treimi dintre consilierii municipali să aprobe amenajarea legăturii rutiere între strada Cometei și Centura Arad. Această legătură rutieră ar aduce municipiului o investiție uriașă din partea companiei OMV.


La cealaltă ședință, consilierii PSD au refuzat să voteze și chiar au cerut scoaterea acestui punct de pe ordinea de zi pe motivul că nu au apucat să citească proiectul, amenințând cu atacarea lui în contencios administrativ. Au găsit scuze aberante și motivații absurde pentru a nu vota un proiect important pentru Arad.


În lumina acestor evenimente, vineri, primarul Gheorghe Falcă împreună cu echipa sa, au invitat arădenii care locuiesc în zonele Micălaca şi Grădiște la o discuție despre acest proiect. Cetățenii au înțeles importanța  amenajării legăturii dintre cele două străzi şi a scoaterii traficului greu din zonă, iar prin urmare, așteaptă votul consilierilor de mâine.


Sper ca măcar vocea oamenilor să conteze suficient de mult pentru PSD încât să aibă decența de a nu mai amâna votarea acestui proiect și să acționeze în beneficiul arădenilor”
a declarat Boca Bogdan, consilier PNL.