PSD-ista Anca Stoenescu, veşnicul inspector şcolar genaral adjunct

Data publicare: Duminica, 27 August, 2017 Total: 6710 accesari

PSD-ista Anca Stoenescu, veşnicul inspector şcolar genaral adjunct

PSD a tranşat rapid povestea de la ISJ Arad. După ce Claudius Mladin a fost executat pentru tupeul de a invita la inaugurarea noului sediu ISJ Arad, pe „inamicul public numărul 1” a lui Mihai Fifor, este vorba de nimeni altul decât Gheorghe Falcăa acum PSD-ul numeşte doi oameni în fruntea ISJ Arad, este vorba de Maria Paşcalau în funcţia de inspector şcolar general şi veşnica Anca Stoenescu care a fost numită inspector şcolar general adjunct.

Dacă despre Maria Paşcalau putem să spunem că nu este chiar o alegere rea, aceasta şi-a demonstrat cel puţin calităţile manegeriale atât la fosta şcoală generală nr. 5 cât şi la actualul Colegiu Naţional de Informatică (fostul Liceu Iuliu Maniu), despre Anca Stoenescu nu prea avem ce spune decât că „MERITĂ”, because, este limpede ca cerul albastru şi ca roşul PSD-ist că este o numire pur politică, aceasta fiind recomapensată pentru munca asiduă de partid, fiind şi consilier municipal PSD.

Am insistat pe sintagma „numiri” pentru că nu a existat niciun concurs pentru ocuparea posturilor, ambele doamne au fost numite pe post pe baza dosarelor depuse, numirile făcându-se direct la Ministerul Învăţământului, la colegul domnului Fifor, deci...... no coment.

Informaţiile au venit pe surse, nu există confirmările oficiale care ar urma să vină săptămâna ce urmează, pentru a avea conducere cu acte în regulă pentru începerea noului an şcolar.