Adrian Năstase şterge pe jos cu Liviu Dragnea pe blogul personal. Ironii la adreas conducerii PSD

Data publicare: Duminica, 27 August, 2017 Total: 8823 accesari

Adrian Năstase şterge pe jos cu Liviu Dragnea pe blogul personal. Ironii la adreas conducerii PSD

Adrian Năstase, fostul preşedinte al PSD şi premier al României, ironizează pe blogul personal decizia actualilor lideri PSD de a reînfiinţa departamentele de partid.

 

 

Năstase scrie că se află la Maglavit, locul unde Petrache Lupu „a avut revelaţia divinităţii” şi unde se spune că se întâmplă minuni. „Cred că e adevărat. Fiind acolo, am aflat că au fost reînfiinţate deaprtamentele PSD”, notează fostul lider social-democrat, sâmbătă, în timp ce la Sinaia avea loc o întâlnire a lui Liviu Dragnea cu miniştri ai Cabinetului Tudose.

 

 

Astăzi, am vizitat Mânăstirea de la Maglavit şi locul unde Petrache Lupu a avut revelaţia divinităţii. Se spune că acolo s-au întâmplat şi se întâmplă multe minuni. Cred că este adevărat. Fiind acolo, am aflat că au fost reînfiinţate departamentele PSD”, relatează Adrian Năstase.


Nu este prima dată când fostul lider PSD vorbeşte într-o notă ironică despre reactivarea departamentelor, notează News.ro.


În 25 iulie, el scria, tot pe blog: „În sfârşit, insistenţa mea privitoare la nevoia departamentelor la partid a dat rezultate. E adevărat, nu la PSD ci la PNL. Departamentele (comisiile) formate de liderii liberali vor monitoriza guvernul, se vor ocupa de selecţia cadrelor şi vor pregăti viitorul program de guvernare. Practic, cele trei funcţii pe care le aveau si departamentele PSD, atunci cand funcţionau. Şi în opoziţie, dar şi în perioadele de guvernare, evident, atunci, cu obiective modificate”.


Tot atunci, el remarca faptul că au fost reluate şedinţele săptămânale ale Biroului Permanent Naţional al PSD, care se reunise cu o zi în urmă, după 10 luni, însă în absenţa liderul partidului, Liviu Dragnea, aflat în vacanţă.


O veste bună totuşi – ieri au fost reluate şedinţele săptămânale ale BPN. Poate că la prima şedintă, la reluarea acestor întâlniri politice, era utilă şi prezenţa preşedintelui partidului”, nota Năstase.

 

 

Liviu Dragnrea, liderul PSD i-a convocat sâmbătă la Sinaia pe premierul Mihai Tudose împreună cu echipa de la guvernare pentru a discuta priorităţile guvernului în sesiunea de toamnă.