PNL Pâncota: Primarul iși plătește prea bine consilierul din Fantanele, pesedistul Sulincean, care vine rar și stă puțin la lucru!

Data publicare: Vineri, 25 August, 2017 Total: 1703 accesari

PNL Pâncota: Primarul iși plătește prea bine consilierul din Fantanele, pesedistul Sulincean, care vine rar și stă puțin la lucru!

PNL Pâncota solicită primarului orașului să facă public salariul incasat lunar de consilierul său personal, Marius Sulincean, consilier județean PSD. De asemenea, PNL Pâncota cere să fie publicat și pontajul semnat la locul de muncă de Sulincean, pentru că in oraș se cunoaște faptul că acesta trece pe la lucru rar și stă puțin.

"Locuitorii orașului nostru trebuie să știe cum sifonează PSD banii publici, prin plăți către diferiți lideri ai partidului care nu au nicio legătură cu Pâncota! Acest Sulincean, de exemplu, este de la Fîntînele.  Chiar dacă este angajat la Primăria noastră, pe bani mulți, nu a mișcat un deget pentru Pâncota! Să arate primarul pontajul lui Sulincean și un raport de activitate, să vedem ce a făcut să merite angajarea. Dintre atația oameni deștepți și integri din Pâncota care i-ar fi putut da sfaturi bune, primarul și l-a luat consilier tocmai pe Sulincean din Fîntînele, care nu știe nimic despre orașul nostru, probabil să răspundă comenzii politice a pesediștilor de la Arad.

Pentru PSD, Pâncota este o vacă de muls. In loc să aducă bani in orașul nostru, că sunt la putere, pesediștii iși angajează clientela la Primăria Pâncota și iși bagă in buzunarul lor din banii noștri!" - se arată intr-un comunicat al organizației PNL Pâncota.