ATENȚIE părinți ! O fată de 12 ani sedusă pe Facebook de un tânăr de 27 de ani ! INCREDIBIL ce a pus-o să facă bărbatul !

Data publicare: Joi, 24 August, 2017 Total: 5191 accesari

ATENȚIE părinți ! O fată de 12 ani sedusă pe Facebook de un tânăr de 27 de ani ! INCREDIBIL ce a pus-o să facă bărbatul ! ATENȚIE părinți ! Adolescenții din ziua de astăzi sunt în mare pericol, datorită faptului că majoritatea dintre ei socializează pe Facebook, cu necunoscuți ! AFLĂ ce a pățit o fată de numai 12 ani !

Mediul mediul online este un real pericol pentru tinerii din ziua de astăzi, în special pentru fetele naive, care socializează cu necunoscuți.

O familie din Timișoara trecut prin momente cumplite după ce fiica lor de numai 12 ani a fost sedusă de un bărbat din București în vârstă de 27 de ani, care i-a trimis poze cu caracter pornografic și a pus-o la rândul ei să facă același lucru.

Mai grav decât atât, tânărul a determinat să se sinucidă și să-și ucidă proprii părinți. Procurorii DIICOT din Timișoara urmează să-l aducă pe suspect la sediul DIICOT- Serviciul Teritorial Timișoara în vederea audierii.



Foto: arhivă