Bulevardul Iuliu Maniu intră în reparaţie! Gurile de canal, adevărate mine de teren pentru şoferi!

Data publicare: Joi, 24 August, 2017 Total: 1857 accesari

Bulevardul Iuliu Maniu intră în reparaţie! Gurile de canal, adevărate mine de teren pentru şoferi!

Deşi covorul asfaltic se află în bune condiţii, pe ambele sensuri ale bulevardului Iuliu Maniu, există numeroase guri de canal care, din cauza traficului, au suferit denivelări, unele fiind chiar şi cu 5cm mai adânci decât partea carosabilă.

 

Şoferii care circulă zilnic pe bulevardul Iuliu Maniu se plâng că îşi rup maşinile în gurile de canal care sunt adevărate mine de teren şi că acestea sunt imposibil de evitat. Zilnic, circulaţia este îngreunată de şoferii care sunt nevoiţi să facă slalom printre capacele de canal pentru a nu-şi tăia cauciucurile.

Unde nu sunt gropi, şoderii dau de suratele lor, ridicăturile- guri de canal rămase mai sus decât restul carosabilului după ce asfaltul din jurul lor s-a lăsat din cauza căldurii din ultimele luni.


Problema a fost sesizată şi de către autorităţile locale astfel că, Primăria municipiului Arad anunţă demararea unor lucrărilor de nivelarea căminelor şi a gurilor de scurgere pe bulevardul Iuliu Maniu.

 

Intervenţia este absolut necesară în condiţiile în care unele cămine şi guri de scurgere nu se află la nivelul la care ar trebui şi creează probleme conducătorilor auto.

 

Lucrările de ridicare la nivel se vor desfăşura pe durata a aproximativ două săptămâni în funcţie de condiţiile meteo.