Asaltul şoferilor rupţi de beţi şi fără permis, pe străzile Aradului!

Data publicare: Luni, 21 August, 2017 Total: 3318 accesari

Asaltul şoferilor rupţi de beţi şi fără permis, pe străzile Aradului!

Sfârşitul săptămânii trecute a fost unul plin pentru poliţiştii de la brigada Rutiera. Aceştia au depistat în trafic, mai multe persoane care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere, în speţă, "soferi de weekend" cu sau fără permis, mai mult sau mai puţin ameţiti de aburii alcoolului care, prin atitudinea lor, au pus în pericol viaţa lor şi a celorlalţi participanţi la trafic.

 

În municipiul Arad, polițiștii au depistat în trafic, pe strada Preparandiei, un tânăr de 26 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere și având o alcoolemie de 1,09 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

 

 

De asemenea, poliţia a depistat pe drumul judeţean 792/D, pe raza localității Târnova, un bărbat de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,79 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

 

Pe raza localității Ineu, poliţia a depistat un tânăr de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,75 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, tot în Ineu, a fost depistată în trafic, o femeie în vârstă de 46 de ani, care conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

Conform procedurii, în cazul celor depistați sub influența alcoolului, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.



Poliţiştii trag un semnal de alarmă şi spun că fenomenul şoferilor care se urcă beţi la volan sau fără a avea un permis de conducere este în creştere.