X-Style Kids s-au oprin în semifinale la mondialele de dans hip hop din America

Data publicare: Duminica, 20 August, 2017 Total: 1568 accesari

X-Style Kids s-au oprin în semifinale la mondialele de dans hip hop din America

Arădenii de la X-Style Kids au fost prezenţi pentru al treilea an consecutiv la World Hip Hop Dance Championship care a avut loc în perioada 7-12 august în Phoenix, SUA. Aceştia au reuşit să ajugă până în finala concucursului.





„Exeperienţa din acest an a fost la fel de benefica ca şi cele din anii precedenţi. Ştiam care este nivelul competiţiei şi ne aşteptam la o concurenţă acerbă. Recunoaştem că ne-am fi dorit o clasare în top 10 dar nu putem să nu fim realişti şi să savurăm prezenţa noastră în semifinală. Orice competiţie de acest gen înseamnă un plus de experienţă, o motivaţie şi o evaluare corectă pentru dansatorii noştri. Deasemenea, ne place să credem că, prezenţa noastră alături de reprezentanţi din 50 de ţări înseamnă o imagine pozitivă adusa Romaniei.” a declarat Dorian Cosma pentru Ghidul Arădean.


 

Maura Cosma: „Dorim, încă o dată, să le mulţumim atât celor care ne-au sprijinit financiar şi au făcut posibilă prezenţa nostră în Phoenix cât şi celor care sunt alături de noi şi apreciază activitatea noastră!”