Șeful Antidrog al SRI Arad a fost reținut de DIICOT când vindea droguri: Procurorii au făcut percheziții în sediul SRI !

Data publicare: Vineri, 18 August, 2017 Total: 2735 accesari

Șeful Antidrog al SRI Arad a fost reținut de DIICOT când vindea droguri: Procurorii au făcut percheziții în sediul SRI !
ARAD. Vineri DIICOT a făcut percheziții la sediul SRI din Arad! Procurorii anti-mafia au decis să-l rețină, pentru 24 de ore, pe unul dintre șefii SRI sub acuzația de trafic de droguri. AFLĂ despre cine este vorba !

Este vorba chiar despre şeful de la Antidrog din instituţie, Ciprian Sabin Mareș. De asemenea, şi biroul acestuia a fost percheziţionat pentru a se căuta probe.

Conform anchetatorilor, al doilea suspect reţinut este Eduard Pălincaş, cu antecedente penale, cunoscut ca „dealer” zonal de droguri, el fiind condamnat în 2002 la opt ani de închisoare. Mareș cumpărase droguri de la Pălincaș cu intenția de a revinde, lucru pe care l-a și făcut, parțial.


Potrivit anchetatorilor, în perioada 11 august - 16 august, suspectul Ciprian Sabin Mareș ar fi vândut, în două rânduri, 100 grame de canabis, respectiv 6 grame de cocaină cu sumele de 2.050 lei, respectiv 600 euro (din care s-au remis 300 euro).


De asemenea, arată procurorii, joi, 17 august, suspectul ar fi vândut 100 grame canabis cu 400 euro şi 200 lei, iar în imobilul său situat în municipiul Arad avea 250 grame de canabis, droguri găsite cu ocazia realizării flagrantului şi a percheziţiei domiciliare.