VIDEO- Nesimţire fără margini pe o plajă din Mamaia! Turişti surprinşi în timp ce îşi astupă resturile de hrană în nisip

Data publicare: Joi, 17 August, 2017 Total: 6730 accesari

VIDEO- Nesimţire fără margini pe o plajă din Mamaia! Turişti surprinşi în timp ce îşi astupă resturile de hrană în nisip

 

Imagini scandaloase au fost surprinse astăzi pe o plajă din Mamaia! Mai mulţi turişti care se delectau cu porumb fiert pe plajă, au fost surprinşi cu telefonul mobil de către un amator, în timp ce îşi astupau resturile de mâncare cu nisip.

 

Imaginile postate pe un site de socializare a stârnit numeroase reacţii din partea internauţilor.

 

Anual, litoralul românesc  pierde o mulţime de bani din cauza plajelor pline cu gunoaie care îi gonesc pe turişti. De la chiştocuri de ţigară şi până la doze de aluminiu, sticle de plastic şi coji de seminţe, plajele de pe litoralul românesc sunt umplute cu tone de deşeuri în fiecare an.

 

Chiar dacă autorităţile locale spun că există o hotărâre legislativă pentru amendarea celor care murdaresc plaja, puţini sunt aceia care sunt sancţionaţi.


Lipsa de educaţie civică a turiştilor dar şi nepăsarea autorităţilor fac ca plajele româneşti  să se afle la coada clasamentului european când vine vorba de calitatea nisipurilor.