Patricia Dinga (PNL): „Parlamentarii PSD fac scandal în ședințele de Consiliu Local!”

Data publicare: Joi, 17 August, 2017 Total: 2512 accesari

Patricia Dinga (PNL): „Parlamentarii PSD fac scandal  în ședințele de Consiliu Local!”

Consilierul PNL, Patricia Dinga consideră că parlamentarii PSD au avut un comportament necivilizat și un limbaj abject într-o instituție publică, la o ședință CLM în care s-a dezbătut un proiect important pentru oraș:


„În Arad rolul parlamentarilor PSD se pare că este unul diferit de ceea ce ne-am aștepta. Aceștia nu fac lobby la București pentru ca județul nostru să primească fonduri de la Bugetul de Stat, nu sunt preocupați de problemele cu care se confruntă arădenii și nu contribuie cu nimic la dezvoltarea Aradului.


Ba mai mult trag chiulul de la ședințele din Parlament, însă vin la cele din CLM pentru a provoca scandal și nemulțumire în rândul oamenilor.


Deputații PSD s-au comportat la ședința Consiliului Local Municipal ca în codru (nu este niciun apropos la profesia unuia dintre ei). Au folosit cuvinte abjecte și au instigat ceilalți participanți la scandal.


Toate acestea s-au întâmplat pentru simplul motiv că s-a decis scoaterea proiectului de hotărâre privind amplasarea Monumentului Marii Uniri în Piața Catedralei.


După tot haosul mediatic privind această solicitare a Ministerului Culturii, instituție condusă de PSD, social-democrații de pe plan local nu au fost de acord nici cu locația Piața Catedralei, nici cu schimbarea sa.


În concluzie, domnilor din PSD, să înțelegem că nu doriți ca Aradul, oraș al Marii Uniri să aibă parte de un Monument al Centenarului?!”
a încheiat Patricia Dinga, consilier PNL.