VIDEO ÎNFIORĂTOR ! O mamă s-a aruncat în fața trenului împreună cu cei trei copii ai săi ! AFLĂ ce a scris în biletul de adio

Data publicare: Joi, 17 August, 2017 Total: 7125 accesari

VIDEO ÎNFIORĂTOR ! O mamă s-a aruncat în fața trenului împreună cu cei trei copii ai săi ! AFLĂ ce a scris în biletul de adio Joi dimineața, un tren Interregio a lovit mortal 4 persoane ! O mamă s-a aruncat în fața lui, împreună cu cei trei copii ai săi ! AFLĂ ce a scris în biletul de adio

O femeie a murit împreună cu cei trei copii ai săi, joi dimineața, în jurul orelor 9:20, lovită de trenul București-Constanța, în zona Pasărea. Cei trei copii aveau vârste de 2, 5 și 10 ani.

Se pare că femeia era și însărcinată, iar la locul tragediei a lăsat un bilet de adio, în care spunea că îi pare rău pentru gestul ei, însă nu mai suporta. 

Pe acea rută au avut loc întârzieri semnificative, iar trenurile care circulau spre litoral, printre care și trenul care circula pe ruta Oradea-Mangalia, în care se aflau 40 de copii, au primit de la personalul feroviar, apă, fructe și covrigei. 


Procurorii se află încă la locul tragediei pentru efectuarea cercetărilor.