Drama unor părinţi din Şicula. Cătălin, fiul lor, a murit la o săptămână după ce a fost lovit de o maşină

Data publicare: Joi, 17 August, 2017 Total: 3981 accesari

Drama unor părinţi din Şicula. Cătălin, fiul lor, a murit la o săptămână după ce a fost lovit de o maşină

Un grav accident de circulaţie a avut loc săptămâna trecută, în după-amiaza zilei de joi, 10 august, pe DN 79A în localitatea Şicula. Un tânăr care se întorcea de la servici a fost spulberat de o maşină, chiar când ieşea din autobuz pentru a merge acasă.

 
Citeşte şi [FOTO/VIDEO] Grav accident de circulaţie în localitatea Şicula! A fost solicitată intervenţia elicopterului SMURD

Băiatul, surdo-mut, era cunoscut în localitate ca fiul lui Lupu, un băiat harnic cu bun simţ şi foarte activ în societate şi prietenos cu lumea. În pofida handicapului, Călin îşi găsise de lucru la una dintre fabricile din zona industrială Arad, unde era apreciat atat de colegi cât şi de şefi.

Se întreţinea singur, avea o viaşă socială activă, mulţi prieteni iar Dumnezeu îl înzestrase cu darul de a picta. Apropiaţii spun că picta extraordinar de frumos.

 

Viaţa i-a fost curmată fulgerător la numai 25 de ani. În timp ce încerca să traverseze strada prin spatele autobusului cu care venea de la muncă, Cătălin a fost spulberat pe trecerea de pietoni de un microbuz. Şoferul de 56 de ani spune că l-a văzut pe băiat foarte târziu şi nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul.

 

Tânărul a fost transportat de urgenţă la un spital din Timişoara dar la mai puţin de o săptămână, în urma rănilor suferite, Cătălin a pierdut lupta cu viaţa.

 

Părinţii care i-au stat la căpătâi în ultima săptămână sunt împietriţi de durere şi se pregătesc acum de înmormântare.

 

 

Fapta şoferului care a produs accidentul va fi schimbată în ucidere din culpă şi riscă până la patru ani de închisoare.