VIDEO-Şapte bărbaţi, arestaţi după ce Duminică, au atacat cu SABIA, un poliţist, pe o plajă din Mamaia

Data publicare: Miercuri, 16 August, 2017 Total: 3459 accesari

VIDEO-Şapte bărbaţi, arestaţi după ce Duminică, au atacat cu SABIA, un poliţist, pe o plajă din Mamaia

Şapte bărbaţi din judeţul Ialomiţa au fost arestaţi după ce Duminică, s-au încăierat cu un poliţist care se afla în timpul liber şi care a intervenit încercând să aplaneze un conflict.


Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, duminică după-amiază, poliţiştii din Mamaia au fost sesizaţi printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112 că pe o plajă de la intrarea în staţiune mai mulţi bărbaţi au început să se înjure  şi să se înarmeze cu cuţite şi săbii, devenind violenţi.


La faţa locului a intervenit, pentru aplanarea conflictului, un poliţist din cadrul IPJ Constanţa, aflat în timpul liber, care şi-a declinat identitatea şi ulterior a fost agresat, fiind tăiat de către unul dintre agresori cu o sabie.

 

În urma incidentului, agresorii, 8 la număr, au fost reţinuţi, iar în această dimineaţă, judecătorii tribunalului Constanţa a dispus arestarea pe o perioadă de 30 de zile pentru 7 dintre bătăuşi, precum şi cercetarea în stare de libertate pentru cel de al optulea.

 

Potrivit IPJ Constanţa, bărbaţii cu vârste cuprinse între 26 şi 58 de ani şi fac parte dintr-un clan de roomi din judeţul Ialomiţa  dar nu toţi au antecedente penale.

 

Agresorii sunt anchetaţi pentru ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar doi dintre ei şi pentru portul sau folosirea de obiecte periculoase.