SCANDAL de proporţii în Poliţia Română! Un renumit medic a fost TÂRÂT pe jos de poliţişti în centrul Bucureştiului - VIDEO

Data publicare: Luni, 14 August, 2017 Total: 2774 accesari

SCANDAL de proporţii în Poliţia Română! Un renumit medic a fost TÂRÂT pe jos de poliţişti în centrul Bucureştiului - VIDEO

Un nou scandal de proporţii zguduie Poliţia Română după ce noaptea trecută un medic celebru , aflat în stare de ebrietate, a fost târât pe jos de oamenii legii după ce a refuzat să se legitimeze. Este vorba despre  directorul maternității Giulești, profesorul Ciprian Cristescu.

 

Totul s-a întâmplat în centrul vechi capitalei în jurul orei 00.30., întâmplarea fiind înregistrată cu telefonul mobil de către un trecător. Strigătele de disperare ale soţiei medicului au îngrozit bucureştenii care, se uitau cum poliţiştii se chinuie să îl încătuţeze pe bărbat.

                 

Soţia medicului se afla la volan când a fost oprită în trafic de poliţişti pentru un control de rutină. Femeia a fost testată cu aparatul etilotest şi nu consumase alcool.


Soţul ei, aflat pe scaunul din dreapta, ar fi devenit recalcitrant, iar când a fost somat să se legitimeze, ar fi iscat un scandal monstru, potrivit România TV.


Medicul a fost dus la secția de poliție și amendat cu 500 de lei pentru că nu a vrut să se legitimeze.