A lovit o femeie pe trotuar ! Șoferul era băut și nu avea permis de conducere !

Data publicare: Duminica, 13 August, 2017 Total: 1827 accesari

A lovit o femeie pe trotuar ! Șoferul era băut și nu avea permis de conducere ! Scene teribile pe șosea ! Un șofer băut, fără permis de conducere a lovit o femeie pe trotuar ! AFLĂ mai multe detalii !

Un tânăr de 22 de ani, beat, a furat cheile autoturismului unei cunoștințe și a fugit să se aventureze prin oraș. Totul s-a întâmplat pe străzile orașului Timișoara. Din nefericire, soferul "de ocazie" , fiind beat și fără permis de conducere a pierdut controlul volanului și a lovit 4 autoturisme parcate regulamentar pe marginea drumului.  

În urma impactului, unul dintre autoturisme a ricoșat într-o femeie care a fost lovită pe trotuar, scrie tion.ro . Femeia a suferit răni grave și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii rutieri l-au pus pe șoferul "de ocazie" să sufle în aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul teribilist s-a ales cu dosar penal pentru furtul mașinii, conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și vătămare din culpă. 

Sursa foto: tion.ro