[FOTO/VIDEO] Un nou incendiu de proporţii la groapa de gunoi din Lipova!

Data publicare: Sambata, 12 August, 2017 Total: 1394 accesari

[FOTO/VIDEO] Un nou incendiu de proporţii la groapa de gunoi din Lipova! Un nou incendiu a izbucnit din cauza caniculei, la groapa de gunoi a oraşului Lipova. E a doua oară în mai puţin de două săptămâni când e nevoie de intervenţia pompierilor dupa ce un alt incendiu major a dat bătăi de cap autorităţilor în urmă cu zece zile.

Alarma a fost dată la orele amiezii iar la faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale ale ISU Arad, pentru stingerea focului şi securizarea perimetrului în care deşeurile au luat foc.



În urma incendiului, care arde mocnit, un nor imens de fum care se putea vedea de la kilometri distanţă, s-a ridicat în aer, făcând imposibilă respiraţia.

Potrivit pompierilor, focul a cuprins peste două hectare de teren acoperite cu deşeuri menajere.
Groapa de gunoi din apropierea localităţii Lipova a fost închisă de autorităţile locale după ce administratorul nu a mai primit avizele de mediu necesare.

În prezent, deşeurile oraşului Lipova sunt transportate cu autospecialele la groapa de gunoi a municipiului Arad pentru a fi prelucrate.


Inspectoratul Judeţean de Urgenţă Arad a postat mai multe fotografii precum şi o filmare de la faţa locului pe pagina de Facebook a instituţiei în care se poate vedea dimensiunile incendiului.