[FOTO/VIDEO] Grav accident de circulaţie în localitatea Şicula! A fost solicitată intervenţia elicopterului SMURD

Data publicare: Joi, 10 August, 2017 Total: 3970 accesari

[FOTO/VIDEO] Grav accident de circulaţie în localitatea Şicula! A fost solicitată intervenţia elicopterului SMURD

Un grav accident de circulaţie a avut loc astăzi după-amiază pe DN 79A în localitatea Şicula. Un tânăr a fost spulberat de o maşină, marca Mercedes Sprinter, chiar când ieşea din autobuz pentru a merge acasă.

 

Potrivit martorilor, tânărul nu s-a asigurat când a vrut să treacă strada şi a fost acroşat de către maşina care rula cu viteză prin localitate, fiindproiectat câţiva metri.

 

La faţa locului au sosit mai multe echipaje de poliţie pentru a asigura perimetrul, însoţite de un echipaj SMURD care a acordat  primul ajutor rănitului, încercând zeci de minute să îl menţină în viaţă. În ajutorul medicilor, la faţa locului a sosit şi un elicopter SMURD pentru a prelua rănitul şi a-l transporta la spital.

 

Potrivit medicilor, băiatul se află în stare gravă, având mai multe fracturi la nivelul membrelor.

 

Şoferul autovehiculului implicat în accident va fi verificat cu aparatul etilotest şi riscă dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Update: Până la sosirea elicopterului SMURD, medicii de failie din localitate au intervenit încercând să-i acorde primul ajutor. Victima este sudo-mut, şi se întorcea de la servici când a fost accidentată.