Panică pe străzile din Paris! Militari francezi loviţi în plin de un vehicul

Data publicare: Miercuri, 09 August, 2017 Total: 3213 accesari

Panică pe străzile din Paris! Militari francezi loviţi în plin de un vehicul

Mai mulţi militari francezi au fost răniţi după ce au fost loviţi de un vehicul în suburbia pariziană Levallois-Perret, transmite postul de radio France Info, citat de Reuters.

 

 

Şase militari care patrulau pe străzile din paris au fost loviţi în plin de un autovehicul. Cei 6 au fost răniţi iar doi au ajuns în stare gravă la spital. Aceştia ieşeau din cazarmă, în Piaţa Verdun,în jurul orei locale 8.15 (9.15 ora României), când au fost loviţi, de către autoturismul marca BMW.

 

Autorităţile au anunţat că totul a fost premeditat şi că vehiculul staţiona pe contrasens, pe o alee mărginită de imobile, pentru a aştepta ieşirea militarilor din Regimentul 35 de Infanterie.

La ieşirea militarilor din unitate, şoferul a accelerat foarte repede îndreptându-se direct în grupul de militari.

 

Fără îndoială, a fost un act deliberat (…), acest vehicul îi aştepta”, a adăugat primarul Patrick Balkany, vorbind de “o agresiune odioasă” a declarat edilul suburbiei pariziene Levallois-Perret.


Poliţia urmează să stabilească motivele atacului asupra militarilor însă surse neoficiale spun că ar fi vorba despre un atac al unui "lup singuratic" simpatiyant al Statului Islamic.