Familia, prietenii și colegii de la ISU Arad, nu l-au uitat ! Au trecut 6 ani, de când Cristi Căpușan a plecat dintre noi, să fie un erou printre îngeri !

Data publicare: Luni, 07 August, 2017 Total: 13675 accesari

Familia, prietenii și colegii de la ISU Arad, nu l-au uitat ! Au trecut 6 ani, de când Cristi Căpușan a plecat dintre noi, să fie un erou printre îngeri ! ARAD. Cristian Căpușan este pompierul arădean, care în urmă cu 6 ani a părăsit această lume. Astăzi, doar amintirea lui a rămas vie în sufletele celor care l-au cunoscut !


Despărțirea de propriul tău copil, care pleacă din această lume, mult prea devreme, este o pierdere teribilă, o durere ce nu poate fi explicată în cuvinte. Această durere a simțit-o și mama lui Cristian Căpușan, pompierul arădean, când în primăvara anului 2011 și-a pierdut fiul, învins de o boală cruntă, la numai 32 de ani. 


Ajunși la mormântul pompierului, am observat cum lumânările ard, iar poza lui, ne amintește de acest tânăr pompier, care a salvat din incendii, zeci de suflete, copii, însă, destinul a fost crunt cu el.


Chiar dacă au trecut 6 ani de când a plecat dintre noi, Cristian este viu în sufletele tuturor : a mamei lui, care zilnic îi aprinde o lumânare la mormântul plin cu flori, a tatălui,fratelui, a prietenilor , colegilor de la ISU Arad, care mereu îi pomenesc numele, precum și a vecinilor. 


Un salvator de suflete, a plecat mult prea devreme, să vegheze de sus, printre îngeri !