Accident mortal între Zerind şi Chișineu-Criș. O femeie şi-a pierdut viaţa [Galerie FOTO]

Data publicare: Luni, 07 August, 2017 Total: 3429 accesari

Accident mortal între Zerind şi Chișineu-Criș. O femeie şi-a pierdut viaţa [Galerie FOTO]

Accident mortal pe DN79 Arad-Oradea duminică seara în jurul oreli 19.30, mai exact între între localitaţile Zerind şi Chişineu Criş. În incidentul rutier au fost implicate două vehicule, un autotren care transporta făină şi un turism marca Ford condus de o şoferiţă.

 

Din cercetările de la faţa locului, se pare că şoferiţa Fordului s-a angajat în depăşirea unei coloane de maşini fără să estimeze corect situaţia, nu a mai putut reveni înapoi pe banda de pe sensul pe care se deplasa şi a intrat în coliziune cu autotrenul care circula regulamentar pe sensul opus de mers.


În urma impactului, ambele vehicule au părăsit carosabilul, iar şoferii au fost prinşi între fiarele contorsonate fiind necesară intervenţia echipelor de descarcerare. Din păcate şoferul autoturismului Ford, o femeie în vârstă de 57 de ani, şi-a pierdut viaţa.

 

Şoferul autotrenului înmatriculat în Sălaj a fost scos din cabina de echipele de intervenţie, acesta fiind transportat la Spitalul Județean Arad de către o Ambulanţă, fiind grav rănit.

 

La accident au intervenit echipele Detaşamentul de Descarcerare al ISU Arad, subunitatea Criş.