Tamponări în lanț ! Oare căldura să le fi luat...atenția șoferilor ? Sau...

Data publicare: Vineri, 04 August, 2017 Total: 2543 accesari

Tamponări în lanț ! Oare căldura să le fi luat...atenția șoferilor ? Sau...

ARAD. În ultimele zile, în Municipiul Arad au avut loc foarte multe accidente cât și tamponări ! Oare temperaturile ridicate să fie "vinovate" ?

În fiecare zi, în Municipiul Arad au loc tot mai multe evenimente rutiere . Se pare că mulți dintre șoferi nu sunt atenți la trafic, iar cauza acestui fapt este posibil să se datoreze temperaturilor ridicate sau...de ce nu, neatenția distrasă de telefoanele mobile pe care, cei mai mulți dintre șoferi le folosesc în timp ce conduc autoturismul. 

Se pare că și șoferul unei Dacii a fost, deasemenea, neatent. Acum, doar el știe ce s-a întâmplat: căldura i-a distras atenția....sau vreo poză deocheată de pe Facebook.

Contactat telefonic, șeful Poliției Rutiere Arad, domnul Goilean Dorin, a declarat:"Una dintre cauzele acestor evenimente rutiere, poate fi canicula, care duce la neatenție, iar altă cauză poate fi și utilizarea telefonului mobil, trimiterea mesajelor, care duc și ele la neatenția șoferilor. Pe accidente cu avarii, folosirea telefonului sau vorbitul la telefon, în timp ce șoferii conduc, este o problemă de actualitate" .