Revine Adrian Mateaș în lumea sportului?!

Data publicare: Joi, 03 August, 2017 Total: 8188 accesari

Revine Adrian Mateaș în lumea sportului?!

Multiplul campion naţional, european şi mondial la haltere, arădeanul Adrian Mateaş se antrenează zilnic la baza sportivă de la pădurice.  Ajuns la 49 de ani, Mateiaş este într-o formă de invidiat şi face exerciţii caracteristice sportului care l-a consacrat.

 
Potrivit unui apropiat din anturajul fostului Halterofil, Mateaş se pregăteşte intens pentru a forţa o revenire în sportul pe care îl iubeşte atât de mult.

Informaţia a apărut pe un site de socializare a unui prieten al halterofilului. Sportivul i-ar fi mărturisit lui Ioan Hamza că se pregăteşte să reintre în circuitul competiţional.

 

Adrian Mateaş a fost suspendat de către Federaţia Internaţionala de Haltere după ce a fost depistat POZITIV la testele de dopaj din cadrul Jocurilor Olimpice de la Sydney din anul 2000.


Sportivul neagă acuzaţiile, ba chiar a cerut să i se facă un al doilea test antidoping şi a făcut nenumărate demersuri la Federaţia Internaţională pentru a-şi demonstra nevinovăţia. “Am tot aşteptat un răspuns favorabil care, însă, nu a mai venit. Nu am nici un interes să mint. Mă consider nevinovat. Nu m-am dopat”, susţinea pentru ziarul LIBERTATEA, fostul halterofil, care este azi unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri în imobiliare din Arad.