Canicula în Vestul țării! Aradul se află sub Cod Galben! AFLĂ ce se va întâmpla din 2 și 3 august !

Data publicare: Luni, 31 Iulie, 2017 Total: 2379 accesari

Canicula în Vestul țării! Aradul se află sub Cod Galben!  AFLĂ ce se va întâmpla din 2 și 3 august ! Un val de căldură va lovi din nou Banatul ! Este al 4-lea val de căldură care lovește România în acest an ! AFLĂ ce se va întâmpla în Banat începând din 2 și 3 august !

Aradul se află sub cod galben de caniculă, începând de luni 31 iulie când temperaturile sunt în urcare ajungând chiar până la 36 - 37 de grade Celsius. 

Marți temperaturile se vor menține la fel de ridicate unde se vor înregistra 37-38 de grade în Banat, unde va fi Cod Galben de caniculă. 

De miercuri, Banatul se va afla sub Cod Portocaliu de caniculă unde disconfortul termic va fi foarte accentuat, iar  temperaturile se vor situa între 38 - 40 de grade Celsius, la umbră. 

Joi, vremea se va menține caniculară în zona Banatului și Câmpia de Vest iar temperaturile se vor menține între 30 și 40 de grade Celsius. 

Vineri , temperaturile vor fi la fel de ridicate iar canicula se va menține pe tot parcursul zilei, în special în zona Banatului și a Câmpiei de Vest.