UVVG Arad ia măsuri faţă de cadrele didactice implicate în scandalul „Diplome de licență fără studii”

Data publicare: Luni, 31 Iulie, 2017 Total: 2199 accesari

UVVG Arad ia măsuri faţă de cadrele didactice implicate în scandalul „Diplome de licență fără studii”

Conducerea Universității de Vest „Vasile Goldiș” Arad (UVVG) anunţă printr-un comunicat de presă, că a luat măsura suspendării contractelor de muncă a de cadrele didactice implicate în dosarul denumit de procurori „Diplome de licență fără studii”, până la rămânerea definitivă a hotărârii organelor competente.

„Totodată dorim să fie bine înțeles de către opinia publică și mai ales de membrii comunității academice faptul că, deși fiecare răspunde INDIVIDUAL în fața legii, vom acționa pe cale de consecință dacă aceste suspiciuni de corupție se materializează, iar imaginea instituției noastre de învățământ este afectată. Conducerea instituției noastre dorește pe această cale să-și exprime deplina susținere și recunoștința pentru cadrele didactice și studenții care își desfășoară zi de zi activitatea în mod onest, respectând principiile de etică și deontologie profesională”, se arată în comunicat de presă al UVVG.

„Vom acționa pentru combaterea oricărei forme de corupție care ar putea apărea în mijlocul comunității noastre universitare și vom continua să ne punem munca în folosul semenilor și a colegilor noștri”, se mai arată în comunicat.