Sala Polivalentă din Alexandria inaugurată de Dragnea şi Shhaideh, inundată la prima ploaie

Data publicare: Duminica, 30 Iulie, 2017 Total: 2177 accesari

Sala Polivalentă din Alexandria inaugurată de Dragnea şi Shhaideh, inundată la prima ploaie

Lucrările de modernizare a sălii Polivalente din Alexandria par a fi făcute de mântuială după ce sala a fost inundată la prima ploaie.

 

Inaugurată cu mare fast în luna mai, de către Liviu Dragnea şi Sevil Shhaideh, sala a rezistat mai puţin de trei luni. Administratorii spun că sunt probleme serioase la acoperiş si că de la inaugurareea lucrărilor, la fiecare ploaie, sala este inundată de apa care se infiltrează plafonul nou-nouţ.

 

Mai mult, din cauza noului acoperiş care deja necesită reparaţii serioase, parchetul sălii s-a umflat devenind impracticabil pentru sport.

 

"Peste 20 de milioane de lei au costat lucrările de modernizare a sălii polivalente din Alexandria. La nici 3 luni de la inaugurare, au început să apară și primele probleme. După ploaia de acum câteva zile, acoperișul a cedat. Parchetul s-a umflat și va trebui schimbat", scriu jurnaliştii de la Trnews.ro. 

 

 

Lucrările făcute de mântuială au costat statul Român 20,5 mil. lei şi au fost aprobate de Compania Naţională de Investiţii în urmă cu doi ani, companie aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării, condus la acea vreme de Liviu Dragnea.