Doi morţi şi doi răniţi în urma unui accident produs de un tânăr care nu deţinea permis de conducere

Data publicare: Duminica, 30 Iulie, 2017 Total: 7634 accesari

Doi morţi şi doi răniţi în urma unui accident produs de un tânăr  care nu deţinea permis de conducere

Doi tineri şi-au pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniţi, duminică dimineaţa, într-un accident rutier produs pe DJ 606, în apropierea comunei doljene Breasta., după ce un tânăr de 27 de ani a pierdut controlul volanului şi a lovit mai mulţi copaci de pe marginea drumului.

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul, în vârstă de 27 de ani, din comuna Breasta, nu avea permis de conducere auto pentru nicio categorie şi se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în Germania, pe DJ 606, circulând din direcţia municipiului Craiova. În apropiere de podul peste râul Jiu, pe fondul vitezei excesive şi a lipsei de experienţă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă, anunță Agerpres.

În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto și a pasagerului dreapta în vârstă  de 23 de ani, din comuna Coțofenii din Dos, județul Dolj, rănirea gravă a alteia,  un tânăr  de  doar 19 ani, din comuna Coțofenii din Dos, județul Dolj și rănirea ușoară a altui tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Breasta.





Sursă foto: ISU Dolj