Urmărire ca în filme pe drumurile din vestul țării ! AFLĂ ce s-a întâmplat !

Data publicare: Sambata, 29 Iulie, 2017 Total: 4210 accesari

Urmărire ca în filme pe drumurile din vestul țării ! AFLĂ ce s-a întâmplat ! Vineri seara, oamenii legii au fost în alertă, după ce un tânăr de 22 ani a spart un baraj al polițiștilor. AFLĂ mai multe detalii !

Polițiștii au observat vineri seara, un autoturism marca Mercedes, care era suspect și au pornit în urmărirea lui. Șoferul a ignorat toate sirenele și semnalele acustice. Polițiștii rutieri au cerut posturilor de poliție să blocheze drumurile între Lugoj și Făget, unde a fost urmărirea ca în filme.


Șoferul urmărit de polițiști nu s-a lăsat ușor prins, însă, ghinionul lui a fost când a pierdut controlul autoturismului după ce a luat un viraj și a intrat într-un pom. Bărbatul a coborât din mașină și a luat-o la fugă și s-a făcut nevăzut, însă el a uitat că și-a lăsat în mașină, permisul și buletinul, iar polițiștii și-au dat seama ușor cine este "vitezomanul".

 Polițiștii au constatat că numerele autoturismului erau expirate , iar pe numele fugarului a fost întocmit un dosar penal pentru punere în circulație a unui autoturism cu numere false sau expirate. 

Sursa foto:banatulazi.ro