Crapul păcălit de... Muscă la Cupa Presei la Pescuit Sportiv, Arad 2017

Data publicare: Sambata, 29 Iulie, 2017 Total: 3825 accesari

Crapul păcălit de... Muscă la Cupa Presei la Pescuit Sportiv, Arad 2017

Ediția din acest an a Cupei Presei la Pescuit Sportiv a revenit lui Viorel Muscă, de la publicația Ghidul Arădean. Cunoscutul fotoreporter a intrat în posesia trofeului la Balta Albastră de la Vladimirescu cu un crap care a cântărit puțin sub 1 kg.

 

Cinci pescari au onorat cu prezența locația patronată de Sorin Brădean, încă de la primele ore ale dimineții. Alături de campionul Viorel Musca (Ghidul Aradean) au participat Ioan Hamza (Joy FM), Dennis Rotariu (Fotbal Vest), Bogdan Cioara (Libertatea – cel care s-a ocupat de organizarea evenimentului) și Radu Nica (Sportsin), aceasta fiind și ordinea de la finalul întrecerii.

 

Dacă monștri din adâncuri s-au lăsat cu greu păcăliți, așteptarea pescarilor a fost răsplătită la final de premiile puse la bătaie de Adi Petrișor de la magazinul Fir Întins de pe Calea Victoriei din Arad (pescuitarad.ro). Acestea au constat în nadă, peleți, aditivi, fire monofilament, atractanți și momeli care vor face deliciul următoarelor partide de pescuit.

Și dacă tot am pomenit cuvântul deliciu, merită amintiți bucătarii Radu și Eugen, care au preparat un gulaș excepțional de vită și care, spre asentimentul tuturor, și-au câștigat dreptul de a onora capitolul gastronomic și la edițiile viitoare...

 

 

 

 Bogdan Cioara, foto : V.Musca