Răzvan Cadar (PNL): “Miniştrii şi parlamentarii PSD au preferat cafelele, în loc să discute cu oamenii de afaceri!”

Data publicare: Vineri, 28 Iulie, 2017 Total: 2958 accesari

Răzvan Cadar (PNL): “Miniştrii şi parlamentarii PSD au preferat cafelele, în loc să discute cu oamenii de afaceri!”

Consilierul judeţean PNL Răzvan Cadar critică absenţa miniştrilor parlamentarilor PSD de la întâlnirea cu oamenii de afaceri din Arad.

„Întâlnirea cu oamenii de afaceri a fost organizată chiar de reprezentanţi ai Guvernului, un secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat a fost prezent şi a apreciat Aradul ca un model de succes. În schimb, ministrul Transporturilor Răzvan Cuc şi mai ales ministrul Economiei, Mihai Fifor, au preferat să evite întâlnirea cu oamenii de afaceri din Arad. Poate este de înţeles, pentru că măsurile adoptate de guvernarea PSD sunt împotriva oamenilor de afaceri, dar ar fi fost util să afle totuşi cu ce probleme se confruntă economia reală. Cei doi miniştri s-au mulţumit cu un program care să dea bine la imagine. Mai mult, ministrul Economiei Mihai Fifor a preferat să servească o cafeluţă cu colegii de partid, chiar în locul întâlnirii cu oamenii de afaceri. Acesta este respectul pe care îl merită cei care contribuie la bugetul de stat!


pesedistii la cafele


În schimb, primarul Gheorghe Falcă, vicepreşedintele CJA Sergiu Bîlcea au stat de vorbă cu oamenii de afaceri. Este un eveniment care subliniază clar atitudinea celor două partide faţă de mediul de afaceri: PNL este partidul oamenilor activi, care fac economia să crească, PSD este partidul care pune biruri pe mediul de afaceri, pentru a câştiga voturi din pomeni electorale”, a spus Răzvan Cadar.



PNL la intalnire cu oamenii de afaceri 




Notă:  ghidularadean.ro  nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora