O nouă metodă de ÎNȘELĂTORIE ! De această dată, victimele sunt alese de pe Facebook !

Data publicare: Vineri, 28 Iulie, 2017 Total: 18953 accesari

O nouă metodă de ÎNȘELĂTORIE ! De această dată, victimele sunt alese de pe Facebook ! O nouă metodă de ÎNȘELĂTORIE a apărut, de această dată , pe Facebook ! Victimele sunt alese la întâmplare ! AFLĂ care este aceasta 

Pe adresa redacției am primit un email, de la un arădean. Bărbatul ne-a povestit ce i s-a întămplat în această dimineață. Pe chat-ul de pe Facebook a primit un mesaj, de la o anumită "Marie Luinna" , care scria așa :" Ai nevoie de un împrumut, pentru o casă, sau o mașină, noi te putem ajuta cu un împrumut" , iar bărbatul i-a răspuns clar că NU are nevoie. Omul ne povestește mai departe, că femeia i-a mai scris :" Dăcă vă răzgândiți, ne puteti trimite mesaj cu datele dumneavoastră personale pe adresa de email" (bărbatul nu reține minte ce adresă de email a scris).

În momentul în care arădeanul i-a cerut numărul de telefon, imediat, numele, precum și poza de profil ale femeii, au dispărut instantaneu. Omul a reușit să facă niște poze și ne-a trimis dovada pe email. 

Se pare că aceasta este o nouă metodă de INȘELĂTORIE, care face victime printre români. ATENȚIE , aveți grijă și nu dați date personale necunoscuților, ca să nu ajungeți să regretați mai târziu !



Vezi mai jos poza de profil a persoanei care se dădea drept una binevoitoare !