VIDEO-Alt ministru, aceleaşi promisiuni! Află când se va circula pe pasajul de la CET

Data publicare: Vineri, 28 Iulie, 2017 Total: 1495 accesari

VIDEO-Alt ministru, aceleaşi promisiuni! Află când se va circula pe pasajul de la CET

Şantierele de la pasajele de pe centura Aradului au fost vizitate astăzi, de către ministrul transporturilor Răzvan Cuc.

Pe o căldură sufocantă, însoţit de către deputaţii PSD de Arad şi aşteptat de o armată de jurnalişti, Razvan cuc a ţinut o conferinţă de presă, vineri în jurul orei 11.00  chiar la umbra pasajului de la CET şi a dat asigurări că "cel puţin unul va fi finalizat".

Potrivit acestuia, ministerul transporturilor va demara procedura de licitaţie în următoarele trei săptămâni iar în maxim jumătate de an, coada de la CET va dispărea.

 

"Am făcut demersurile necesare şi ambele obiective sunt bugetate în acest an. În următoarele trei saptămâni vom demara procedurile de licitaţie pentru finalizarea pasajelor. În mod normal, o firmă serioasă care se respectă şi care mai doreşte să prindă vreodată alte contracte cu statul, în maxim 5 luni termina acest pasaj." a declarat Răzvan Cuc.

 

Ministrul transporturilor a declarat război firmelor necâştigătoare care contestă licitaţiile. Acesta spune că majoritatea companiilor care contestă licitaţiile de atribuire a unor lucrări fac acest lucru din rea intenţie doar ca să împiedice demararea lucrărilor, iar 98% din contestaţii sunt nefondate.

 

”Nu mai accept şi nu mai doresc contestaţii pentru obiectivele de investiţii, care ţin în loc dezvoltarea (...) Este un mesaj clar pe care îl transmit către toate firmele: avem obiective scoase la licitaţie în momentul de faţă de peste 13 miliarde de lei, deci va fi de lucru în România, nu este nevoie să mai faceţi contestaţii doar de dragul de a le face. Dacă voi constata în perioada următoare că se vor face contestaţii în acest sens doar, repet, pentru a bloca obiectivele de investiţii, voi lua fiecare obiectiv în parte şi le vom prezenta în faţa presei. Avem un studiu în faţă care ne arată că peste 98 % din contestaţiile depuse nu au niciun temei şi nicio finalitate”, a spus Răzvan Cuc.