VIDEO- UIMITOR ce s-a întâmplat pe Aeroportul din Timișoara !

Data publicare: Vineri, 28 Iulie, 2017 Total: 2091 accesari

VIDEO- UIMITOR ce s-a întâmplat pe Aeroportul din Timișoara !

Emoții foarte mari, joi, pentru o îndrăgită cântăreață de muzică populară din Banat, care a fost  cerută în căsătorie pe Aeroportul din Timișoara! Vezi VIDEO

Georgiana Vița, o tânără interpretă de muzică populară, care e fiica renumitului cuplu Ramona și Petrică Vița, a avut parte de o surpriză de neuitat, la întoarcerea în Timișoara.


Când a aterizat de la Bruxelles, pe Aeroportul Internațional ,,Traian Vuia” din Timișoara, Georgiana a fost așteptată de iubitul ei, Andrei, care a cerut-o în căsătorie sub privirile tuturor pasagerilor care așteptau să se îmbarce în diferite curse și care tocmai au aterizat pe aeroport. Iubitul cântăreței a plănuit totul până în cel mai mic detaliu, pentru ca aleasa inimii lui să aibă parte de un moment unic în viața ei ! 


El a adus la Aeroport mai multe perechi de dansatori, după care, atunci când Georgiana și-a făcut apariția, el a ieșit din mulțime, în genunchi și a cerut-o în căsătorie, având la el, bineînțeles, inelul de logodnă. Tot momentul s-a derulat pe piesa celebră a formatiei Holograf: ,,Ti-am dat un inel!”. 


Georgiana a spus ,,Da!” din toată inima și cu lacrimi în ochi. Momentul special a fost pus la cale de iubitul Georgianei, Andrei, impreuna cu angajații Aeroportului din Timisoara, scrie banatulazi.ro . 






Sursă Foto/video: banatulazi.ro