Municipiul Arad, vitregit de guvernul PSD-ALDE. ZERO finanţare pentru reabilitarea a 55 de străzi

Data publicare: Joi, 27 Iulie, 2017 Total: 1494 accesari

Municipiul Arad, vitregit de guvernul PSD-ALDE. ZERO finanţare pentru reabilitarea a 55 de străzi

Primarul Aradului se arată intrigat de faptul că PSD-iştii Adrian Todor şi consilierul municipal Beniamin Vărcuş se arată absolut mulţumiţi de banii pe care guvernul PSD-ALDE i-a alocat Aradului prin PNDL.

 

Edilul Aradului aminteşte celor doi că Aradul se află pe locul 35 în ceea ce priveste lista finanţării prin programul guvernamental PNDL, fiind printre cele mai slab finanţate judeţe din ţară. Mai mult, banii au fost alocaţi judeţului, dar nu şi municipiului. Astfel, municipiul Arad a primit ZERO lei de la guvern prin programul PNDL.

 

Primăria Municipiului Arad a depus un proiect care cuprindea reabilitarea a 55 de străzi de pe raza municipiului Arad dar acesta nu a primit finanţare de la guvern din motive necunoscute.

Finanţarea a fost refuzată, spune Gheorghe Falcă, fără nici un motiv, deşi programul de reabilitare avea proiectul tehnic realizat, si deci avea punctaj de 100% conform normelor de eligibilitate ale guvernului.

 

"Constat cu uimire că deputatul Adrian Todor şi consilierul Beniamin Vărcuş imi transmit că e mai bine să tac. Ei bine, nu pot să tac când guvernul lor, a refuzat Aradului finanţarea pentru un proiect cu 100% punctaj de acordare.

Este vorba despre un program de reabilitare a 55 de străzi de pe raza municipiului care are deja proiectul tehnic realizat si care aştepta doar banii de la guvern pentru a demara.

Dacă domnii Todor şi Vărcuş de la PSD se bucură de finanţarea pe care a primit-o Arad şi imi spun mie să tac, eu sunt dispus să trimit câte o scrisoare tuturor arădenilor care locuiesc pe cele 55 de străzi prin care să le aduc la cunoştiinţă acest lucru" a declarat Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad.