S-a „elucidat” misterul plecării Florinei Vasilescu din Consiliul Local Municipal Arad

Data publicare: Joi, 27 Iulie, 2017 Total: 4668 accesari

S-a „elucidat” misterul plecării Florinei Vasilescu din Consiliul Local Municipal Arad

Cu două săptămâni în urmă anunţam o nouă demisie din CLM Arad, o plecare trecută într-un con de umbră total, era vorba de consilierul local municipal PSD, Florina Vasilescu.

 

Cieşte şi: O nouă demisie în CLM, de data aceasta de la PSD

 

Vasilescu a intrat în Consiliul Local în urma plecării lui Adrian Todor la Bucureşti în camera deputaţilor, fiind următorul pe lista PSD pentru CLM Arad. După doar 6 luni, aceasta a demisionat fără să aflăm de la demisionară exact motivul, aşa cum era normal, şi fără să se anunţe oficial din partea partidului sau a domniei sale această plecare, totul făcându-se pe „şestache”. Atunci ne-am întrebat de ce atâta „discreţie” ? o demisie din CLM este totuşi un gest care ar trebui motivat, macar pentru electoratul care te-a votat, o mică dovadă de respect pentru cei care au pus stampila pe o listă.


Bănuiala noastră în momentul aflării acestei informaţii, bănuială care s-a dovedit corectă, a fost că Florina Vasilescu a „primit” ceva mai bun, un job care este incompatibil cu funcţia de consilier local, nu ca a lui Beniamin Vârcuş proaspăt numit director la Posta Română din Arad, a cărui post nu este incompatibil cu funcţia de consilier local.

Aşadar, partidul a „recompensat-o” pentru activitatea 0 din CLM (vezi aici raportul de activitate), cu un job la Prefectura Arad, şi nu cu orice job, ci cu unul important, şi anume, Director Cancelarie, căci vorba aia, prefect nou, director de cancelarie nou.


Cu alte cuvinte, PSD merge înainte şi mai rezolvă un consilier cu un job bine plătit la tătucul statul român, iar din informaţiile noastre, mai urmează câteva astfel de mişcări pentru câtiva consilieri, informaţie care aşteptăm să vedem dacă se confirmă sau nu, iar dacă se confirmă aşa cum bănuim, să vedem ce job-uri mai sunt ocupate pe criterii „de compentenţă”.