S-au luat la pumni din cauza căţeilor. Jamdarmii din Arad au fost nevoiţi să intervină

Data publicare: Miercuri, 26 Iulie, 2017 Total: 2025 accesari

S-au luat la pumni din cauza căţeilor. Jamdarmii din Arad au fost nevoiţi să intervină

Marți, 25 iulie, în jurul orei 15.45, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a fost solicitată intervenția unui echipaj, la o adresă din municipiul Arad.


Sesizarea a fost făcută de către o femeie care ce locuiește la adresa respectivă reclamând faptul că, un prieten, venit să o ajute la mutarea unui corp de mobilă, este lovit de un bărbat cu pumnii, provocându-i mai multe leziuni la nivelul feței.


Jandarmii au ajuns de urgență la adresa precizată, unde l-au indentificat pe agresor, iar pentru că persoana vătămată  necesita  intervenția medicală de specialitate, au solicitat o ambulanță de la U.P.U Arad.  


La verificări, a rezultat că respectivul conflict a fost creat pe fondul unor neînțelegeri dintre cei doi, în speță, persoana vătămată, în timp ce transporta mobilierul, a fost deranjat de doi câini de talie mică ce se aflau în curte, iar în încercarea de a se apăra de animale, le-a împins cu piciorul, fapt ce l-a instigat pe proprietar să se manifeste violent.    


Având în vedere că  ,, lovirea sau orice alte acte de violență cauzatoare de suferințe fizice“  constituie infracțiune, conform prevederilor Codului Penal, jandarmii i-au întocmit agresorului, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.