Echipă Medicală din Woodward, Oklahoma venită la Arad ! Au oferit consultații gratuite în Alfa !

Data publicare: Miercuri, 26 Iulie, 2017 Total: 3590 accesari

Echipă Medicală din Woodward, Oklahoma venită la Arad ! Au oferit consultații gratuite în Alfa ! ARAD. O echipă medicală, formată din doctori foarte cunoscuți din Woodward, Oklahoma au oferit marți 26 iulie, consultații gratuite oamenilor sărmani din zona Alfa ! VEZI FOTO !

O echipă de doctori, care vin în fiecare an în România, de 18 ani, au oferit marți, consultații gratuite, familiilor sărmane. Acești oameni minunați, acești doctori, fac parte dintr-un ONG al Bisericii Baptiste din Woodward,Oklahoma. Ei sunt Scott Hubbard, Frank Evans doctor generalist, liderul grupului Kenneth Gage și Barros Jeff pastorul Bisericii Baptiste din Woodward.



Oameni inimoși, cu zâmbetul pe buze, au strâns copilașii în brațe, i-au consultat, au oferit în funcție de nevoi, medicamente , iar mamele cu copii au primit sfaturi, și pachete cu  Pampers gratuit.

 

Daniel și sora lui , Adina Luca, sunt doi frați din Arad, care fac parte din comunitatea Bisericii Baptiste "Harul" din zona Gai și care se implică foarte mult în astfel de acțiuni caritabile. 


Daniel Luca : " Este minunat să poți să ajuți, și să ai această ocazie " a precizat pentru Ghidul Arădean