Lubenițele din Felnac , cele mai căutate ! Florica Nețin este tanti cu lubenițe dulci ! AFLĂ pe scurt povestea ei

Data publicare: Marti, 25 Iulie, 2017 Total: 3726 accesari

Lubenițele din Felnac , cele mai căutate ! Florica Nețin este tanti cu lubenițe dulci ! AFLĂ pe scurt povestea ei ARAD. La ieșire din Felnac, chiar pe partea stângă, vezi o grămăjoară de lubenițe și pepeni. Dacă oprești, cu drag și mare bucurie te întâmpină tanti Florica ! AFLĂ povestea ei, și de ce sunt cele mai dulci, lubenițele cumpărate de ea !

Tanti Florica, cum îi spunem noi, vinde lubenițe de foarte mulți ani. O cunoaștem și noi, de când s-a răspândit zvonul că are cele mai dulci lubenițe. 

Are 70 de ani împliniți, dar are o energie și o forță de muncă, cum rar întâlnești la o femeie de vârsta ei. "Anul acesta a mers foarte bine, am vândut multe lubenițe. La început am prins cu 3 lei kilogramul de lubeniță și 6 lei de pepene. Acum este 1,5 lei lubenița și 3 lei pepenele, da să știți că sunt foarte dulci. Am clienți care vin și de la Sânnicolau Mic, de la.Arad, Zădăreni, doar pentru o lubeniță de la mine. Cel mai bine se vând vinerea și duminica. Atunci trec mulți pe aici , merg la țară, și se opresc să ia lubeniță, iar duminică se opresc iar, când se întorc la oraș. Băiatul mă ajută să le stropim cu apă, iar soțul vinde și el. Sunt naturale, ca pe vremea bunicilor " ne povestește tanti Florica Nețin, din Felnac. 

Privirea caldă din ochii acestei femei, ne amintește de vremurile bune, când mâncai lubeniță gustoasă, netratată, cu aromă adevărată de lubeniță !

Dacă treceți pe la Felnac, nu uitați să vă opriți la tanti Florica, care are cele mai dulci lubenițe din județ și după cum spune ea, lubenițele se vor termina peste două săptămâni !