Arădenii prezenți la concertul Depeche Mode impresionați de atmosfera creată de cei peste 40.000 de fani !

Data publicare: Luni, 24 Iulie, 2017 Total: 1264 accesari

Arădenii prezenți la concertul Depeche Mode impresionați de atmosfera creată de cei peste 40.000 de fani ! Concertul mult așteptat de fanii legendarei trupe Depeche Mode a fost unul impresionant, iar arădenii prezenți la concert ne-au povestit momentele trăite alături de trupa îndrăgită ! 

Timp de aproape două ore şi jumătate, legendara trupă Depeche Mode i-a încântat pe fanii din România cu un superconcert care a fost susținut pe Cluj Arena. Un moment cu adevărat impresionant a fost cel în care cei peste 40.000 de spectatori i-au cântat „La mulţi ani“ lui Martin Gore, care a împlinit 56 de ani pe 23 iulie.

Martin Gore, chitaristul de la Depeche Mode a împlinit duminică 56 de ani, și a fost nespus de emoționat să audă „Happy Birthday, cântat de un cor format din cei peste 40.000 de fani. Fanii au adus 600 de trandafiri şi sute de foi de marimea A3 pe care scria „Happy Birth Day, Martin”.

Cand Martin a cântat super-piesa "A Question of Lust", mii de lanterne de la telefoanele mobile au luminat pe Cluj Arena. Acest moment a fost "deliciul" unui concert care a durat mai bine de două ore şi jumătate. Ploaia a început să cadă în ultimele 40 de minute de concert, însă, fanii nu s-au  speriat , și au continuat să danseze şi să cânte alături de idolii lor.  

" A fost ceva greu de explicat în cuvinte, a fost impresionant, absolut minunat. Ne-am simțit extraordinar și mă bucur enorm că i-am văzut. Este trupa mea preferată de când eram adolescent, însă niciodată n-am reușit să-i văd. Astăzi mi-am împlinit visul" ne povesteste Raul. N, din Arad, care spune că și-a cumpărat bilete la concert, de pe internet, cu doar 130 ron biletul.

 

sursa foto : Adevarul.ro

video : youtube