Breaking News: Pericol evitat la timp de pompierii arădeni! Flăcările s-au apropiat periculos de un depozit de combustibil!

Data publicare: Duminica, 23 Iulie, 2017 Total: 3561 accesari

Breaking News: Pericol evitat la timp de pompierii arădeni! Flăcările s-au apropiat periculos de un depozit de combustibil!

ARAD: Duminică după amiza, pompierii detaşamentului „Vasile Goldiş” au fost solicitaţi la stingerea unui incendiu de vegetaţie şi deşeuri în zona dintre cartierul arădean şi depozitul de combustibil a companiei Lukoil situat pe strada Pădurii.

 

Incendiul se pare că a pornit de la vegetaţia uscată, s-a extins la deşeurile care sunt depozitate în acea zonă (ilegal evident) şi s-a apropiat periculos de depozitul de combustibil a companiei Lukoil, ajungând până aproape de gardul depozitului. Pompierii au intervenit cu două maşini de stingere a incendiilor cu apă şi spumă, şi au reuşit să evite propagarea lui în incinta depozitului de combustibil.

 

În pericol a fost şi un transformator de curent aflat tot în perimetrul în care s-a produs incendiul, acesta alimentând cu energie electrică tot cartierul arădean Cadaş. Intervenţia pompierilor a fost însă una promptă şi s-a reuşit stingerea incendiului şi din zona transformatorului electric evitându-se astfel o pană majoră de curent în zonă.

 

La locul unde s-a propagat incendiul a rămas un echipaj de pompieri împreună cu o maşină de stingere cu apă şi spumă pentru a se asigura că toate focare de incendiu au fost stinse.

Pentru siguranţă, cei de la Lukoil au început sărparea unui şanţ în jurul depozitului pentru evitarea propagării unui eventual nou incendiu.