VIDEO HALUCINANT! Criminalul poliţistului, declaraţii ULUITOARE în faţa procurorilor

Data publicare: Vineri, 21 Iulie, 2017 Total: 12645 accesari

VIDEO HALUCINANT! Criminalul poliţistului, declaraţii ULUITOARE în faţa procurorilor

 O crimă groaznică a avut loc în noaptea de joi spre vineri într-o gară din Suceava. Agentul-şef de poliţie Sorin Vezeteu în vârstă de 38 de ani a fost ucis seara trecută, în Gara Burdujeni de către un tânăr de 23 de ani.

 

Tată a doi copii, poliţistul a fost luat prin surprindere de către agresor care s-a năpustit asupra sa cu un cuţit, rănindu-l grav în zona gâtului. Odată ce şi-a văzut victima la pământ, tânărul de 23 de ani a început să-l înjunghie pe poliţist de zeci de ori.


Colegii victimei au intervenit prompt şi au imobilizat agresorul dar din păcate, pentru victimă a fost prea târziu.


La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de poliţie însoţite de medicii SMURD însă aceştia din urmă nu au putut face altceva decât să constate decesul.


Agresorul, Ioan Beşa, de 23 de ani, din cătunul Mironu, comuna Valea Moldovei, a fost reţinut pentru 24 de ore iar astăzi, la audieri, acesta i-a şocat pe procurori cu declaraţiile sale.


Criminalul le-a spus anchetatorilor că  l-ar fi atacat pe poliţist fără un motiv anume şi că nu îl cunoştea pe agent. În plus el a spus că voia să omoare un poliţist. Beşa a mai declarat că îşi recunoaşte fapta dar că nu o regretă.


Criminalul a oferit o justificare halucinantă pentru crima oribilă pe care a comis-o.


Potrivit declaraţiilor lui, criminalul îi urăşte pe toţi poliţiştii deoarece, în urmă cu câţiva ani, pe când se afla la muncă în Spania, ar fi fost reţinut pe nedrept de poliţiştii de acolo, din cauza unei altercaţii în care a intrat.


Criminalul este cunoscut în cătunul din care provine ca un băiat liniştit şi la locul lui.