DOLIU în lumea muzicii! Chester Bennington, liderul trupei Linkin Park, s-a sinucis. Detalii ULUITOARE din ultimele clipe de viaţă ale artistului!

Data publicare: Joi, 20 Iulie, 2017 Total: 5333 accesari

DOLIU în lumea muzicii! Chester Bennington, liderul trupei Linkin Park, s-a sinucis. Detalii ULUITOARE din ultimele clipe de viaţă ale artistului!

Chester Bennington, solistul şi liderul trupelor rock Linkin Park şi Dead by Sunrise a fost găsit spânzurat în locuinţa sa din Los Angeles.Poliţia din L.A. nu are nici un dubiu, cauza decesului fiind fără doar şi poate, suicidul.

 

Chester Bennington, avea 41 de ani , era tatăl a şase copii proveniţi din două căsnicii.

Inainte de suicid, artistul  a scris o scrisoare deschisă către Cornell, bunul său prieten care s-a sinucis în urmă cu două luni.

Se pare că ziua a avut o însemnătate aparte deoarece Chester Bennington a ales să îşi pună capăt zilelor exact în ziua în care Chris Cornell ar fi implinit vârsta de 53 de ani.

 

Chester Bennington a făcut istorie cu Linkin Park, cu piese precum „Numb“ şi „Breaking the Habit“, avea versuri care se concentrau pe lupte persoanale cu depresia şi dependenţa. Unul dintre ultimele single-uri lansate, „Heavy“, se concentra pe tema depresiei. 
 

Aspecte din viaţa lui Chester Bennington, mai puţin cunoscute publicului larg, ies la iveală abia acum. Acesta declarase că în ultimii ani a avut mai multe tentative de suicid, ducea o luptă cu dependenţa de alcool şi droguri şi avea traume psihice din copilărie, de când a fost abuzat sexual de un bărbat.