( P) Înghețata DELIZIOSO cea mai naturală și delicioasă înghețată din vestul țării ! AFLĂ care a fost secretul celor mai delicioase rețete !

Data publicare: Miercuri, 19 Iulie, 2017 Total: 5073 accesari

( P) Înghețata DELIZIOSO cea mai naturală și delicioasă înghețată din vestul țării ! AFLĂ care a fost secretul celor mai delicioase rețete ! Înghețata DELIZIOSO s-a născut din pasiunea pentru înghețată, a lui Giuseppe, un italian harnic și ambițios, stabilit în Arad. 

Prima Gelaterie Delizioso s-a deschis în Arad , în urmă cu trei ani, când, Giuseppe, a preparat dintre cele mai extraordinare rețete de înghețată, cu grijă alese, și preparate din ingrediente 100% NATURALE și FRUCTE PROASPETE. Secretul acestor rețete a fost pasiunea italianului stabilit la Arad, pentru produse de calitate !

În fiecare dimineață se prepară zilnic, 300 de kilograme de înghețată, dintre care sunt 25-30 de sortimente , DELICIOASE !

Tot la Gelateria Delizioso poți alege dintre cele 10 feluri de prăjituri DELICIOASE făcute "ca la mama acasă". Prăjiturile sunt de casă, tradiționale din Italia, care răsfață toate simțurile ! Blaturile sunt proaspete, creme preparate natural, fierte pe aburi iar ingredientele sunt de înaltă calitate.

              

În prezent, în Arad sunt deschise 4 Gelaterii Delizioso , însă, de Gustul Delicios al înghețatei care a cucerit vestul țării se pot bucura și cei din Alba Iulia, Timișoara și Oradea !

Ca o recomandare, vă sugerăm să gustați aroma Biscotto, care este absolut irezistibilă !


Adrese Gelateria Delizioso ARAD :

B-dul Revoluției colț cu str. C. Coposu
B-dul Revoluției nr. 23
Micălaca-Parcul Orizont
Atrium Mall

ORAR : L-D 11:00 -23:00